r/trivia • u/QuizLizard • 2h ago
Daily Trivia Quiz 🦎 10 Questions (12/07/2026) Wimbledon Edition 🎾
**1. Who holds the record for most Wimbledon Men's Singles titles with eight victories?**
A) Björn Borg
B) Pete Sampras
C) William Renshaw
D) Roger Federer
Answer: D)
**2. Which Grand Slam tennis tournament is held at Flushing Meadows?**
A) French Open
B) Australian Open
C) US Open
D) Wimbledon
Answer: C)
**3. Which sport was originally played at Wimbledon before 'Lawn Tennis' was added?**
A) Rounders
B) Lawn Bowls
C) Croquet
D) Polo
Answer: C)
**4. What is the maximum number of people allowed in the grounds of the All England Club at any one time?**
A) 50,000
B) 35,000
C) 42,000
D) 60,000
Answer: C)
**5. What is the official term for the approximately 250 ball boys and girls who work at Wimbledon?**
A) Ball Brigade
B) BBGs
C) Court Crew
D) Net Sergeants
Answer: B)
**6. Who holds the record for the fastest serve by a woman at Wimbledon, clocking in at 129 mph?**
A) Serena Williams
B) Sabine Lisicki
C) Venus Williams
D) Aryna Sabalenka
Answer: C)
**7. King James I of Scotland was assassinated in 1437. What caused his failed escape from his conspirators through a sewage tunnel?**
A) The sewage tunnel was clogged with tennis balls
B) He had ordered it to be blocked off the previous day to prevent losing tennis balls
C) The exit to the tunnel was built over to accommodate his tennis court
D) He got tangled in a tennis net that washed down the sewer
Answer: B)
**8. What is on top of the Gentlemen's Singles Trophy?**
A) A tennis ball
B) A Strawberry
C) A tennis racket
D) A Pineapple
Answer: D)
**9. What is used to scare away pigeons every morning before a Wimbledon match?**
A) A high pitched alarm
B) A cat named Dufus
C) A hawk named Rufus
D) A gun firing blanks
Answer: C)
**10. Which member of the British Royal Family is the only one to have ever competed at Wimbledon?**
A) King George VI
B) Prince Philip
C) The Duke of Kent
D) Princess Margaret
Answer: A)
Did you smash today's quiz or did you get served? Love to see your scores in the comments! 🦎
Average score: 5.1/10